Kurs i oljemaling.

Dato: 23 og 24 november fra klokken 11.00-19.00.

Sted: Leinstrand. 20 min fra Trondheim sentrum.
Pris: 3.400.- inkl. utstyr.

Påmelding innen den 20 November.

Hvorfor skal DU male?

Når du setter deg ned foran et lerret og ønsker å skape noe på den hvite flaten som står foran deg så begynner en prosess som innebærer en hel del valg og muligheter.
Vi åpner opp for en indre dialog, alt det som kommer til live på lerretet er en refleksjon av deg selv og det som bor i deg, DIN uttrykksmåte er like unik og spesiell som alle andres.

I løpet av dette kurset vil vi jobbe med å lære enkle teknikker slik at vi  lettere kan bruke våre kreative evner og få uttrykt det som bor i oss. Det rent tekniske handler om bruk av verktøy og de redskapene som vi har tilgjengelige i oljemalingens verden.
Vi jobber med bildets oppbyggning, perspektiv, komposisjon og egetuttrykk, og det aller viktigste er at du finner din kilde til inspirasjon og maleglede, og hvis jeg kan hjelpe deg på vei så er det ingenting som er bedre enn det.

Vi går også nærmere inn på fargene og deres betydninger og hvordan de påvirker oss, både på bevisste og ubevisste plan. Gjennom å få bedre kjennskap til fargene kan vi lettere bruke dem bevisst til å uttrykke det som bor i oss, og å oppnå de målsetningene vi setter oss.

Mestringsfølelse er et nøkkelord på dette kurset, men forhåpentligvis så vil dere også få oppleve maling som et unikt hjelpemiddel ut ifra et terapeutisk og meditativt ståsted.
Roen, tilstedeværelsen, oppmerksomheten og kreativiteten er alle faktorer som du bearbeider i møte med lerettet, fargene, formene og uttrykket ditt.
Og som så mange andre plasser i livet, er det veien som er målet, og denne måten å forankre seg i nuet på er helt enestående.
Og om DU kan finne din uttrykksmåte gjennom et slikt kurs, da er jobben min gjort.

 

Gjennom tidene har jeg funnet ut at det er best om jeg holder alt av utstyr slik at du slipper å tenke på den biten. Da blir det mye lettere etter kurset å finne ut hvilket utstyr du ønsker å fortsette å bruke og hva du overhodet ikke trenger å investerer i.
Påmelding, spørsmål og nærmere informasjon: Her eller send en mail til: klaug@hotmail.com

PS. Del gjerne hvis dere kjenner noen som går med en liten kunstnerspire i mellomgulvet.

Comments are closed.