Kreativ tilstedeværelse.

29 og 30 september blir det satt opp nytt kurs på Leinstrand.

Behovet for tilstedeværelse og stillhet i en travel hverdag blir bare større og større. Bare se hvordan aktiviteter som yoga, meditasjon, coaching, selvrealisering og personlig rådgivining, blir bare mer og mer populært.

Hva om jeg forteller deg at du kan utrette alt dette på egen hånd?
Er det noen som kjenner DEG bedre enn deg selv?

Å overgi seg til sin egen kreativtet er både terapeutisk, meditativt og ikke minst utrolig moro.
Man kan møte mange utfordringer på veien, men dette er en enestående måte å bli bedre kjent med dypere, og kanskje nye sider av seg selv. Det er ganske utrolig hva man kan oppnå bare ved hjelp av et ark og en blyant.

Dette blir ikke et kurs hvor målsetningen er å lære seg å male og tegne.  Men heller å lære seg å bruke tegning og maling som et hjelpemiddel for å åpne sine indre dører og bli bedre kjent med alle sider av seg selv.
Når man uttrykker seg på en todimensjonal flate er ofte egoet vårt veldig kritisk og undertrykker vår kreativitet.  Men om man frigjør seg fra egoets kontrollbehov, er det ingen hindringer som blokkerer for oss og fornekter oss tilstedeværelse.
Vi arbeider med enkle øvelser for å frigjøre oss fra vår egen kritiske sans, slik at vi kan komme i den gode flyten og åpne dørene for den indre “kunstneren” som bor i oss.
Indre ro, tilstedeværelse og forløsende innsikter er resultater som vi alle kan oppnå gjennom å benytte oss av våre kreative evner.
Det er bare å trigge dem på den rette måten, og det er min målsetning å hjelpe til med å oppnå dette i løpet av denne helgen.

Om kurset:

Lørdagen blir viet til tegneredskaper og vi bruker tegneoppgaver for å lære å frigjøre oss, å fokusere, og å utfordre logikken vår. Forskjellige tegneredskaper for forskjellige resultater, det blir også lagt fokus på lek og moro med disse redskapene.

På søndagen jobber vi med maleredskaper og farger. Her vil dere forhåpentligvis merke forskjellen på hvordan vi påvirkes på helt andre måter enn med tegning. Men dette er ikke mindre spennende eller moro, for å si det mildt.

Påmelding og spørsmål: Her eller send en mail til: klaug@hotmail.com innen den 24 september.
Dato: 29 og 30 September fra klokken 12.00-18.00.
Sted: Studio Låven Leinstrand. 20 min fra Trondheim sentrum.(Tidligere Friskgården)
Pris: 2.900.- inkl. utstyr.

PS. Del gjerne hvis dere kjenner noen som går med en liten kunstnerspire i mellomgulvet.

Comments are closed.