Wellbeing Festival Trondheim

Takk for nok en helg med et utrolig mangfold av inntrykk.

Det er ganske så enestående at så mange forskjellige mennesker møtes i et slikt forum. Opplevelsene og arrangementet har endret seg veldig, all ære til arrangørene.

For meg personlig er det viktig å møte andre mennesker med et åpent sinn. Vi opplever verden gjennom våre sanser og våre erfaringer, vi får ofte et førsteinntrykk som dominerer vår opplevelse av det andre mennesket, og da er det ikke lett å frigi seg dette førsteinntrykket for å se mennesket bak.

“You see us as you want to see us—in the simplest terms, in the most convenient definitions. But what we found out is that each one of us is a brain…and an athlete…and a basket case…a princess…and a criminal. Does that answer your question?” Breakfast Club

Men det er kun snakk om å være bevisst, være tilstede. i alle møter, alle utvekslinger, samtaler, opplevelser og øyeblikk vi mottar og mister like fort. Og på slike arrangement er det mange mennesker som tør å være tilstede, tør å ytre og dele sine meninger og opplevelser.

Jeg er utrolig takknemlig for å få muligheten til å hilse på og treffe så mange mennesker fra alle “samfunnslag”.

Dette er ikke lenger et alternativt forum, dette er et nåtidens forum og det synes jeg arrangørene har vært veldig dyktige til å tilpasse.

Takk til alle som tok seg tid, til å dele øyeblikk med oss. Gjennom samtaler, meningutvekslinger, tilstedeværelse og det å prøve å se hverandre som selvstendige individ som eksisterer i samme tid og rom og prøver å få mest mulig ut av dette øyeblikk. Takk til den yngre garden, takk for at dere er våkne og takk for at dere tør å være tilstede, og ikke kaste dere bevisstløst inn i massehysteriene og gi opp deres egen identitet. Det er definitivt håp for framtiden.

Takk for denne gang.

 

Må også legge til at den 24 og 25 Mars arrangerer vi ny happening på Leinstrand.

For mer info: E-mail 

Facebook: Happening

Comments are closed.