Kreativ weekend på Leinstrand

Velkommen til en helt unik opplevelse på fantastiske Leinstrand.

 Nøkkelord for hele helgen er Tilstedeværelse.

Hvordan oppfatter vi energiene, lydene og fargene som vi er omgitt av i dagliglivet og hvilken effekt har det på oss?
Gjennom fokusering på sanseapparatet, vil vi utforske de auditive, visuelle og energiske nivåene i den verden vi lever i.
Vi vil i løpet av denne weekenden berøre forskjellige temaer og utforske våre energier for å bli mer bevisst på hvordan de påvirker vår hverdag.

Meditasjoner med fokus på farger og chakra.
Tegning som et kommunikasjonsmiddel med vårt dypere selv, finn din strek og lær hva det er den kan fortelle deg.
Alt har en rytme. Hvordan kan vi bruke lyder og rytmer for å forsterke vår tilstedeværelse i hverdagen?
Kreativ malekunst med fokus på fargene og deres effekt på oss.
Få kontakt med din indre sjelstemme. Ved hjelp av toner og pusteteknikker kan stemmen være et unikt hjelpemiddel for å få bedre kontakt med din indre stemme.

Kreativt samspill.

I mai i år ble vi invitert til Kastevollen Rehabiliteringssenter i Nord Trøndelag. Vi arrangerte intensive kurs på flere områder, og dette ga selvfølgelig mersmak. Etter den gang har vi videreutviklet konseptet og vi tilbyr nå en pakke som vil utfordre, engasjere, fascinere og gi deg en mulighet til å vekke til live nye sider i deg selv gjennom kreative opplevelser og innsikter. Kreativitet kan være en medfødt egenskap, men kan også læres, utøves og trenes opp gjennom holdning og praktiske teknikker og metoder.

Både veiledere og deltagere vil være sidestilt i forhold til hva som skal skje, uavhengig av hvilke hjelpemidler vi benytter av oss. Her får vi en mulighet til å finne et indre rom der vi kan tillate oss å være selvfokusert sammen med andre mennesker.
Kreative prosesser er avgjørende for å løse problemer og utfordringer innen alle fag og  situasjoner, hovedsaklig for å skape forandring og fornyelse.
I samspill med andre blir gjerne disse prosessene påvirket på forskjellige måter, og hvordan vi forholder oss til vår egen utfoldelse i samspill med andre, er en kunst i seg selv.
Som utøvende kunstnere vil vi dele våre erfaringer og forhåpentligvis skape en opplevelse som er fullt mulig å ta med seg inn i hverdagen etter denne helgens reiser.

Fortid og fremtid legger vi igjen utenfor døren og stiller oss åpen for å være tilstede og observere det som øyeblikket gir oss.

Tidspunkt: Lørdag 7 og Søndag 8 Oktober, fra kl.10.00-19.00.

Pris: 2.900.- pr.pers.

Alt av utstyr holder vi.
Enkel servering, ta gjerne med en matpakke hvis du føler for det.
Alt du trenger å ta med deg er klær du ikke er redd for, godt humør og et åpent sinn.

Det er begrenset antall plasser og derfor bindende påmelding.

For mer info og påmelding: klaug@hotmail.com

 Vi gleder oss, håper dere gjør det samme.

Med vennlig hilsen Christina Undhjem, Anne N. Eidsaune, Rune Karlsen og Kenneth Laugen.

 

Comments are closed.