Tusen takk.

Må bare få takk alle som tok turen utover på Leinstrand på søndagen.

En helt magisk og unik opplevelse.

Christina Undhjem og Rune Karlsen gjorde en helt eksemplarisk jobb med framføringen av sangene, og beveget stort sett alle som var der.  Det å få skrevet musikk til maleriene er jo en helt spesiell opplevelse i seg selv, men det å få framført dette “live”, lost for words….

Og til de som ikke fikk tatt turen, det blir flere muligheter, vi har allerede fått forespørsler fra flere kanter om å holde flere slike happenings, så dette lover bra.

Vanskelig å være tålmodig når man har hørt skissene til de neste låtene, men dette blir jo bare bedre og bedre, så her er det mye godt å se fram til.

Så takk til alle som har deltatt, alle som har hjulpet til, huseiere, støttespillere og alle andre som har bidratt til å gjøre dette til en minneverdig dag og et minneverdig prosjekt. Utrolig takknemlig for dere alle sammen og deres bidrag.

Love and light 🙂

 

 

Comments are closed.