Intimkonsert med Christina Undhjem

Søndag den 19/03

kommer

Christina Undhjem

til Leinstrand for å framføre musikken til englemaleriene live.

Christina har skrevet sanger til de 12 maleriene, musikken er produsert av Simen Løberg.
Hele konseptet er i regi av Comthesy. Det hele startet med at Kenneth Laugen ble kontaktet for å male de 12 erkeenglene, i denne prosessen ble Christina engasjert for å skrive sanger til de 12 maleriene.
Og for første gang har vi lyst til invitere interesserte til å ta turen til Leinstrand for å høre Christina fremføre de ferdige sangene live. Noen har kanskje hørt disse sangene før, gjennom utstillinger og videoproduksjoner, men ingen har noen gang opplevd disse enestående sangene live. De berører, de beveger, de tar deg med på en reise, de må bare oppleves, det er ingen tekst for å forvirre vår mentale logikk, så sangen oppleves som mer direkte og treffer der den skal.
“Prosessen med å skrive sanger om de 12 mest kjente erkeengler malt av Kenneth Laugen har vært – og er en form for terapi for meg. Jeg ser på bildene og leser om deres oppgaver for menneskeheten og mediterer; så finner jeg roen, og plutselig kommer det ideer. Som oftest kommer ideene som en foss, og noen ganger går det et par dager før skissen til sangene er ferdige. Det er som om englene jobber med meg, og gir meg utfordringer som de vet jeg vil klare å løse igjennom prosessen. Å formidle en følelse er noe annet en å formidle en tekst føler jeg, du trenger ikke tenke – bare synge, og hele verden vil forstå det. Jeg er i mitt rette element, jeg kan synge fritt uten regler og noter. Den første melodien om Raphael kom til meg midt på natten, så jeg måtte bare stå opp og få den sunget inn så jeg ikke glemte den. Jeg var lys våken og det fosset ut vakre toner av herlig energi, har aldri oplevd maken til lykke. Jeg er ganske ny i denne engleverden, men det føles som om jeg er på vei mot noe stort.”
De 4 resterende maleriene av erkeenglene tar også del under konserten sammen med en del tidligere verker.

Første intimkonsert starter klokken: 13.00 og den andre klokken 19.00.

Velkommen skal dere være.

 

5-10 min tur fra Klettkrysset, like utenfor Trondheim. Følg skilting “Friskgården”

kart copy

Studio Låven

Leinbakkan 119

7089 Heimdal

Norway

 

 

 

 

 

Comments are closed.