Utsmykning Ranheim Tannklinikk

Dekorering av den fantastiske nye tannklinikken på Ranheim. Så tøft at de tør å bruke friske og spenstige farger på en plass hvor mange kan føle seg litt nervøse når de kommer inn gjennom dørene. (Snakker vi egenerfaring her mon tro?;)

Innrammet trykk og trykk på lerret, et utrolig hyggelig samarbeid hvor vi i enighet kom fram til hvilke bilder vi skulle bruke. Var i utgangspunktet litt skeptisk til at lerretene var såpass store, men det fungerte kjempebra. Spennende prosjekt, hadde vel aldri sett for meg at jeg noen gang skulle få en slik oppgave, men moro var det, spesielt når de ansatte også ble så fornøyde.

Sågar fylkesordføreren dukket opp på åpningen, moro.

Tar gjerne på meg flere slike oppdrag, så hvis dere kjenner noen som har behov for å friske opp veggene, ta kontakt og vi blir enige om en fornuftig og hyggelig pris. Del gjerne hvis det føles rett.

Klikk på en av bildene for slideshow.

Decoration of the stunning new dental clinic in Ranheim. So tough that they dare to use fresh and springy colors in a space where many may feel a little nervous when they are entering the doors. (Self experienced maybe?)
Framed prints and prints on canvas, an incredibly pleasant cooperation where we in agreement picked which images we should use. I was initially a bit skeptical that the canvases were so big, but it worked out perfectly. Exciting project, I could never imagine that I would ever get such a task, but it was fun, especially when the staff also were so happy with the result.

Feel free to contact me for more assignments like this, and if you know someone who needs to freshen up their walls, contact me and let us agree on a reasonable price.

Even the county mayor appeared at the opening, fun.

Click on a thumbnail to see the slideshow.

Comments are closed.