Førjulsutstilling.

Vi vil gjerne invitere deg/dere til førjulsutstilling på Leinstrand.

Ta en pause i julestria og få med deg en liten erkeengel hjem.

Åpning:
Søndag den 11 Desember klokken 12.00-18.00.

Dette blir en utstilling med hovedvekt på de 12 originale oljemaleriene av erkeenglene, noe som skulle passe bra nå når julen nærmer seg med stormskritt. Dette er et prosjekt som ble bestilt av Comthesy og det har tatt meg godt og vel et års tid å få gjennomført dette arbeidet. Det har vært en spennende og til tider utfordrende prosess men nå er de endelig samlet på samme plass, så lenge det varer. 2 av erkeenglene har allerede funnet sine nye eiere og tar vingene fatt for å entre sine nye hjem før jul, så dette blir nok siste gangen jeg får oppleve å ha dem samlet i samme rom.  

Vi har allerede fått muligheten til å stille ut trykkutgaver av maleriene i Lademoen kirke. En fantastisk opplevelse å se dem sammen i kirkerommet, men jeg håper og tror at utstillingen på Leinstrand har muligheten til å bli like unik, litt mer intim, og i tillegg er det forhåpentligvis en litt annen opplevelse med de innrammede originalene. 

Thor Hjelmand åpner utstillingen med sang og musikk.

Musikken til Christina Undhjem kommer til å fylle lokalene, musikk som er spesialkomponert i forhold til erkeenglene, noe som gjør opplevelsen enda mer spesiell.

Det blir enkel servering som holder vinterkulda ute, noen spennende trykkvarianter, foredrag og forhåpentligvis en unik opplevelse som sitter igjen friskt i minnet en stund framover.

For dere som er på Facebook så kan dere ta en sniktitt på maleriene her: https://www.facebook.com/events/1618873438409284/ Det er også lov å invitere venner og bekjente, både i det virkelige livet og gjennom arrangementet på Facebook, det er dessverre ikke så enkelt å få invitert alle gjennom Facebook sitt arrangement system, så jeg håper ingen føler seg oversett om de ikke skulle ha mottatt en invitasjon via Facebook.

En liten smakebit av musikken til Christina kan du finne her: https://www.youtube.com/watch?v=T_HC-y7UbWQ

 

14.00 foredrag ved Arne Skjærvik.

– om erkeenglene og deres oppgaver i forhold til oss mennesker.
– om hvordan å leve livet etter avtalen før man gikk ned hit, og hvor avgjørende det er for god en helse.
– om hvordan man ved hjelp av Comthesy terapikort og de 12 erkeenglene kan lykkes bedre i sitt liv.

 

1600 – 1700 foredrag ved Kristin Leinum

-Hvordan øke din livskvalitet?
-Hva er ditt aller dypeste behov?
Dette varierer fra menneske til menneske. Når du lar dette behovet – din “sang”, livsoppgave eller unike gave strømme gjennom deg slik at du opplever det vi alle ønsker – å bli sett, hørt, elsket og anerkjent – da øker din livskvalitet og tilstedeværelse! God helse er også et aspekt i dette. Det er det Kristin skal snakke om denne gangen. HVA om du visste at ren mat og et økologisk unikt næringstilskudd er ett av de virkemidlene som skal til for at du kan ta ut mer av ressursene dine og gi deg en heftig kickstart på helsen din? Kristin Leinum er 47 år, er NLP Coach og lederutvikler. Hun har jobbet med mennesker og organisasjoner i en årrekke. Å bidra til at den enkelte utvikler seg til å bli mer av seg selv, er det mest givende hun gjør.

Velkommen til foredrag.
Andre åpningstider: Mandag 12 og Tirsdag 13 Desember kl: 18.00-21.00.
Det er også fullt mulig å avtale tidspunkt for private visninger, ta kontakt på e-post: klaug@hotmail.com.

 

Leinbakkan 119.
(Gamle Friskgården) Følg skilting Friskgården fra Klettkrysset.

Vi gleder oss og håper dere gjør det samme.
Hjertelig velkommen skal dere være.
Det er fullt lovlig å dele om dere føler at dette faller i smak.

Comments are closed.