Utstilling/Exhibition

“Øyeblikk”

Velkommen til utstilling Lørdag den 15/11 kl.12.00-17.00 og Søndag 16/11 kl.12.00-17.00. Jeg har fått en unik mulighet til å stille ut noen av mine nye malerier i helt nye og spennende omgivelser.

90_94178428

Brukseier Olsens veg nr 35c Trollahaugen. Bussen stopper 50 m unna inngangsdøren for de som velger å la bilen stå 😉

 kart3 copy

Min eminente rammemaker, bolig og byggmester “Beb” eller BebDesign som byggmesteren heter, har ferdigstilt sin magiske funkisbolig i Trolla og jeg har fått muligheten til å  stille ut noen av mine malerier her, før bygget blir solgt. Enkel servering med musserende drikke, vi ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig opplevelse. Ta gjerne med deg venner og familie, vi håper på minnerike dager og at vi kan gi DEG en opplevelse som du kan tenke tilbake på og minnes som et av de gode “øyeblikkene” 😉

Det har vært en spennende prosess å se dette bygget komme til live fra grunnmuren av.
Mange av detaljene i bygget er utfordrende og fasinerende, en takterasse på 50kvm med en slående utsikt, og hurtigruten som passerer hver dag, ikke mye å klage på kan man trygt si.

Beliggenheten må oppleves, her er en gylden mulighet til å se og oppleve en enestående arkitektur og forhåpentligvis blir ikke bygget skjemt av mine malerier.
Dette er et like spennende prosjekt for oss som for dere, så vi håper du får tiden til å turen utover.

Velkommen skal dere være, vi gleder oss, håper dere gjør det samme.

med ramme
Maleriet som vi brukte til omslag på boken “The Shift” blir også stilt ut. I disse omgivelsene kom bildet definitivt til sin rett, store hvite flater og masse lys fra store vinduer tok godt imot bildet.

Angående boken; “The Shift”.
Tusen takk til alle dere som har bestilt og kommet med respons på boken til Greta og meg. Skikkelig morsomt med slike tilbakemeldinger.
I forbindelse med bestilling av boka har vi trukket ut 2 vinnere som vil motta hvert sitt offset trykk av bildet “The Shift”.
De heldige vinnerne er: Hildegun Reitan og Theresita Helen Olufsen. GRATULERER!! Send meg info om dere vil ha A3 eller A4 størrelse på trykket.

Har jeg forresten nevnt at de som har valgt å motta nyhetsbrev får 10% rabatt på alle originaler?
Forhåpentligvis kan vi fortsette å gi deg, som mottager av nyhetsbrevet, fordeler som en takk for tilliten.

Håper vi ikke skuffer.

Ha en  fortsatt strålende dag.
Mvh
Kenneth Laugen

Comments are closed.