Nyhetsbrev/Newsletters

Hei alle sammen.

Håper dere har hatt en strålende sommer og er godt i gang med daglige sysler og gjøremål.

En av mine største utfordringer for tiden er å ha tid til alle de sosiale medier som florerer på nett pr i dag, derfor må jeg prøve å begrense disse aktivitetene en del. I denne forbindelsen har tanken om et nyhetsbrev meldt seg som noe som kan være aktuelt, har såvidt begynt å teste det ut og so far so good.

Disse nyhetsbrevene vil inneholde personlige invitasjoner, forhåndsvisninger av nye malerier, rabatter, utlodninger, happeninger, kursing, opplevelser som kan gi gode minner og ikke minst litt om hva som skjer videre.

Hvis du skulle ha interesse av å motta slike nyhetsbrev, vær vennlig å send meg din epostadresse og jeg legger deg til på listen med en gang. Og du kan når som helst melde deg av denne listen hvis det ikke skulle være noe for deg.

Send mailadressen din til: klaug@hotmail.com eller bruk dette kontaktskjemaet; Contact Me

Ha en fortsatt strålende dag.

Kenneth

 

Hello everyone.

Hope you had a wonderful summer and are well underway with daily pursuits and activities.

One of my biggest challenges is having time to all the social media that are on the net at present, therefore, I will try to limit these activities since it is so timeconsuming. In this context, the thought of a newsletter came up as something that might be relevant, I have begun to test it out and so far so good.

These newsletters will include personalized invitations, previews of new paintings, discounts, raffles, happenings, courses, experiences that can bring good memories and last but not least, some info about what’s going on.

If you would be interested in receiving these newsletters, please send me your email address and I will add you to the list right away. And you can always unsubscribe from this list, if this shouldnt be something for you.

Send your email address to: klaug@hotmail.com or use this contact form; Contact Me

Have a wonderful day.

Comments are closed.