Takk.

Ville bare takke for nok ei utrolig helg på Leinstrand.

Takk til alle som tok turen. Til Friskgården for helt unike lokaler. Rune Karlsen, en stor takk for stemningen på fredagen, du ga bildene en ny dimensjon med dine lydbilder. Takk til gamle kjente som tok turen, og takk til alle nye. Takk til alle nye eiere av mine arbeider, og til gamle eiere som kommer tilbake for nye malerier.

Takk til Asiatisk Mat på Heimdal som sto for servering av fingermat, den stjal litt oppmerksomhet fra bildene men det er helt ok, hehe 😉

Takk til dere som deler, dere som gir tilbakemeldinger, dere som “liker”, dere som videreformidler, dere som deler deres opplevelser av mine arbeider, på godt og vondt, dere er alle en enorm inspirasjon.

Vi kan garantere at det kommer flere slike “happenings”. Har du/dere lyst til å delta? Send meg en mail: klaug@hotmail.com og vi holder deg oppdatert over alt som skjer framover.

Ha en fortsatt strålende kveld.

 

Comments are closed.